L'enòloga Sara Martínez del Celler Raimat, protagonista de d'vines

En el marc de la promoció del talent femení del sector vitivinícola lleidatà
image0

L'enòloga lleidatana Sara Martínez de Raimat va presentar aquest divendres, una selecció de vins maridats amb la cuina de Jesus Gimena de L'Espurna en el marc de la campanya de promoció del talent femení de sector vitivinícola lleidatà, 'd'vines'.

Sopa de pera de Lleida amb mató del Cadí, parmesà i cruixent de pernil, amb el vi Albarinyo; Arròs melós d'escamarlà, amb Vol d'Ànima Rosat; Magret d'ànec a la brasa amb chutney de préssec amb almívar i festucs de les Garrigues, amb el vi Turons de la Pleta; o Melós de porc amb salsa al pebre i xocolata, i Vol d'Ànima negre; són algunes de les aliances que es van degustar anit. Un menú que es va cloure amb les postres Iogurt, pruna, fonoll i avellanes maridades amb el vi negre El Molí.

La campanya "d'vines" contempla quatre maridatges al restaurant L'Espurna de Lleida i dos tastos de vins a Juneda i l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Lleida, entre altres activitats. Aquesta promoció està impulsada per la consultoria de comunicació enogastronòmica Como Pomona i compta amb la col·laboració de l'Institut Català del Vi i la Vinya de Catalunya (INCAVI), la DO Costers del Segre, l'Àrea d'Igualtat de la Diputació de Lleida, Turisme de Lleida de l'Ajuntament de Lleida, Eschotur Lleida, Tastavins de Juneda i L'Espurna.

Comentaris