Opinió

El propòsit de la vida no és només treballar, és abundància i felicitat

"És previsible que, després de molts anys, Àfrica deixarà de ser un continent amb elevada mortalitat, fam i subdesenvolupament, gràcies a les multinacionals"

 

 

Ens trobem de nou en aquestes línies per recordar-vos que, durant molt temps, als meus escrits, he pronosticat públicament que la humanitat experimentarà els millors moments màgics. Algunes persones em van dir que això no era gaire realista i que barrejava realitat amb ciència ficció.

Sí, el futur que ens espera és justament el contrari del que van experimentar els nostres pares i avis... Només aquells que estiguin realment preparats podran treballar. També tinc la intuïció que, com Mark Zuckerberg (Facebook), podrem curar totes les malalties existents al planeta.

És previsible que, després de molts anys, Àfrica deixarà de ser un continent amb elevada mortalitat, fam i subdesenvolupament, gràcies a les multinacionals.

Sóc optimista en aquest sentit i crec que ens dirigim cap a una societat tecnocràtica i semi-capitalista que ens portarà a un món millor.

Encara que pot semblar ciència ficció per a alguns, l'arribada de la intel·ligència artificial (IA) impulsarà una setmana laboral de 3 dies. Bill Gates ho veu factible amb la IA.

En un podcast recent de "What Now?" amb Trevor Noah, el nord-americà ha afirmat que l'arribada d'una setmana laboral de tres dies serà un èxit per a la societat en conjunt i que deixarem de "produir tot el menjar i les coses". Crec que si aconseguim una societat on només cal treballar tres dies a la setmana o una cosa semblant, estarem bé. El propòsit de la vida no ha de ser simplement treballar, dormir i morir. Què absurd, no? Ara la idea és treballar menys, dormir millor, viure més i rejovenir. El panorama està canviant tant que crec que això ja no es podrà frenar.

El propòsit de la vida no serà només treballar. Recordareu aquestes paraules tota la vida. Perquè, amb sort, aconseguirem la plena felicitat i l'abundància a les nostres vides. Segur que sí!

Comentaris