Opinió

Apostem per Cervera

Les cerverines i els cerverins es mereixen una ciutat amable i pròspera, amb justícia social i igualtat d’oportunitats per a tothom i és per això que em torno a presentar com a paer en cap

Les cerverines i els cerverins es mereixen una ciutat amable i pròspera, amb justícia social i igualtat d’oportunitats per a tothom i és per això que em torno a presentar com a paer en cap. Tinc la ferma convicció que a Cervera hi cal un lideratge potent, modestament i amb respecte per a tothom, i considero que puc aportar la meva experiència i els meus valors per fer de Cervera un millor lloc on viure, perquè crec fermament que el millor de la capital de la Segarra encara està per arribar. Vull seguir amb la gran tasca que vaig entomar al consistori, primer com a paer en cap, i després com a tinent d’alcalde, per continuar tots els projectes que mereixen les ciutadanes i els ciutadans. 

I tinc la sort de poder-me presentar per Junts per Catalunya, per poder encarar el repte d’estar al capdavant d’aquesta meravellosa ciutat des d’una visió local, però també comarcal i nacional: amb la ferma convicció que Cervera i la Segarra són la nostra prioritat, però sense perdre de vista l’esperit de país i la necessitat de fer realitat l’anhel d’independència de la nostra gent.  

Aquest mandat el fonamentarem en quatre eixos, i el primer de tots serà el treball constant a la Paeria, perquè creiem fermament en la necessitat de modernitzar-la i fer-la efectiva, que les càrregues burocràtiques actuals no impedeixen que sigui útil a la ciutadania del municipi. Alhora, volem una Paeria oberta, i ens marquem l’objectiu de tornar a aconseguir el segell de transparència que vam obtenir just abans de la pandèmia i que posteriorment s’ha perdut. 

En segon lloc, ens comprometem a vetllar per la neteja, la seguretat i el manteniment de la ciutat i dels pobles. Entre altres coses, creiem del tot necessari actualitzar el servei de residus que gestiona el Consell, i també hem d’invertir molt més a arreglar carrers, places, camins i espais públics que en cap cas poden quedar en un estat d’abandonament.  

En tercer lloc, apostarem pels projectes de transformació urbanística, mediambiental, social i econòmica. En aquest sentit, creiem en la importància de tenir un territori ben interconnectat, i millorarem la fluïdesa de Cervera a través de l’antiga N-II, de la connexió amb la carretera de Granyena, els polígons industrials i Fira Cervera. També apostem pel suport al comerç local i a les empreses, que aporten riquesa i prosperitat al territori, i per la creació d’habitatge públic i privat. A la vegada, refermem el nostre suport absolut a la cultura i a les festes i reivindiquem l’Aquelarre com a expressió de voluntat i orgull de ser cerverins i cerverines. 

En quart lloc, apostarem per fer d’aquest el mandat del Mil·lenari de Cervera. Aquest 2026 fem mil anys, i això és motiu de celebració. Per tant, crearem un Comissionat del Mil·lenari com el de la Capitalitat Cultural, que esdevindrà el gran emblema la recuperació turística i pel gaudi de la nostra població del Castell de Cervera, amb un nou projecte del qual es demana subvenció. A través d’aquest projecte, crec fermament que aconseguirem tornar a posicionar Cervera al mapa, i fer que les persones que hi viuen ho puguin fer amb més qualitat. I el millor de tot és que aquest projecte el portarem a la pràctica Junts. 

Comentaris