L’Associació Leader de Ponent inaugura les jornades gastronómiques a l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida
L’Associació Leader de Ponent va dur a terme el passat dijous, la primera de les quatre jornades gastronòmiques, que s'havien programat a l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida, amb objectiu de promocionar els aliments produïts a les comarques de l’Urgell, el Pla d’Urgell, el Segrià i Les Garrigues.
Aquesta iniciativa que s'impulsa des de el projecte Gustum te la intenció de posar en valor la produccio del territori davant dels futurs professionals del món de l’hostaleria, que han de ser els seus prescriptors en un futur proper
Aquest dimecres s’ha realitzat la segona sessió la qual ha estat impartida pel xef Joel Castanyé de La Boscana de Bellvís, que ha compartir classe amb el formatger del Palau d'Anglesola Robert Camps.
El seguiran Mercè Tomàs del Restaurant l’Estel de la Mercè de Lleida el 8 de febrer i, clausurarà el curs el dijous 22 de febrer Xavier Benet del Restaurant Hostal Benet de Les Borges Blanques.