El celler Clos Pons de l'Albagés consolida 'l'experiència vital' com a valor afegit de la marca
La família Pons projecta construir un hotel en les instal·lacions del celler de l'Albagés, un equipament que vol completar la traçabilitat de l'oferta professional i turística del celler amb la construcció d'un hotel rural
La família Pons ha consolidat un projecte que ha volgut tenir les Garrigues com a segell distintiu, la comarca en la qual va néixer la marca en el sector de l'oli, i en la que l'any 2006 hi va incorporar el celler. Una iniciativa que ha tingut com a màxima respectar l'entorn en tots els seus àmbits, paisatgístic, agrari i arquitectònic.
La família Pons va substituir les oliveres centenàries que va malmetre la nevada de 1986 per ceps, en catorze hectàrees de les finques de l'Albagés. Uns ceps que es van adaptar a l'orografia garriguenca amb tota la llibertat que els van concedir els seus progenitors, amb la qual cosa en va resultar un raïm totalment autòcton amb les qualitats que l'hi aportava el mateix territori.
Al llarg d'aquesta dècada, Clos Pons també ha volgut incorporar als seus vins el valor afegit de l'experiència vital, la sensació que el paisatge, i la natura pot aportar al consumidor, quan aquest pot constatar el perquè de la personalitat dels productes que tasta. La firma garriguenca rep una mitja de quinze visites setmanals de caràcter professional, als que s'ha d'afegir distribuïdors, periodistes, i prescriptors com cuiners, restauradors i persones de referència al món del vi.
Eduard Pons explica que per tal de completar la traçabilitat del projecte del Celler Clos Pons, la companyia projecte construir un hotel en la mateixa finca de celler. Una actuació que es durà a terme el pròxim any. El nou allotjament té com a objectiu que els clients o visitants puguin gaudir de la plenitud de les jornades en l'entorn de la finca, el que consideren que serà la cirereta que consolidarà la proposta d'Experiències vitals en el celler garriguenc.
.