La Mostra Gastronòmica de les Garrigues dedica el nou cicle al tàndem oli d'oliva i les guatlles
Les Garrigues arrenca aquest dissabte 3 de novembre la nova edició de la Mostra Gastronòmica, que tindrà com a protagonistes l'oli verge extra i les guatlles. Una iniciativa que arriba a la vint-i-quatrena edició de la mà del Consell Comarcal de les Garrigues.
La Mostra Gastronòmica de les Garrigues s'ha presentat aquest divendres a la Cooperativa de Sant Isidre de les Borges Blanques, en el marc d'un acte que ha comptat amb la presència d'una representació dels cuiners que participen en la Mostra, així com del president del Consell Comarcal Antoni Villas, l'alcalde de les Borges Enric Mir, els presidents de la Cooperativa Sant Isidre i de la DOP Garrigues, Mario Bordell i Enric Dalmau, respectivament.
Podeu descarregar el programa de la Mostra Gastronòmica de les Garrigues en aquest enllaç.
Com a novetat els restauradors obsequiaran als seus clients amb una ampolla d'oli del primer raig -fins a exhaurir existències- i també participaran en el sorteig de lots de productes de la comarca, com al·licients per visitar els establiments de restauració de les Garrigues, del 3 de novembre al 16 de desembre
La Mostra Gastronòmica s'organitza des del Consell Comarcal i compta amb el suport de la Diputació de Lleida mitjançant els Patronats de Turisme i de Promoció Econòmica, i del projecte Gustum coordinat per l'Associació Leader de Ponent.