Enric Dalmau: "El valor de l'oli va més enllà del preu que es pugui pagar"
El president del Consell Regulador de la Denominació Protegida Les Garrigues, Enric Dalmau ha destacat la qualitat dels productes que es produeixen en la DO, i que a més busca l’excel·lència, ja que el valor de l’oli va més enllà del preu que es pugui pagar, ja que, dintre l’ampolla hi ha altres valors com de cultura, tradició, qualitat o seguretat alimentària.
Joan Talarn, ha destacat que l’oli és una part de la nostra identitat, posant èmfasi en la “importància de fer valdre un dels productes més importants que tenim a les Terres de Lleida com és l’oli d’oliva verge extra d’arbequina amb DOP Les Garrigues”. Talarn, també ha aprofitat per agrair a cooperatives i molins el seu esforç i dedicació per seguir apostant per un producte tan preuat com l’oli.
L'oli és identificador d’una cultura “mil·lenària”, basada en una terra d’oliveres, en paisatges diversos, en la pedra seca i en la feina de moltes persones, i que dona com a resultat un producte d’alta qualitat
Enric Dalmau ha fet una crida al jovent, per no descartar l’agricultura com a forma de vida, i a les institucions, perquè segueixin treballant per donar una visió de futur a la joventut en aquest àmbit