25 de juliol

La Granja Pifarré descobreix els secrets de la conserva de tomata

Conserva de tomata

En aquest taller també hi participarà l'equip de Fruites Blanch

El pròxim diumenge 25 de juliol el pagès i emprenedor Joan Blanch, de Fruites Blanch, conduirà un taller de conserva tradicional de tomata a la Granja Pifarré.

En aquesta proposta s'explicarà l'origen de l'hortalissa, curiositats i anècdotes i les seves variants així com de les seves propietats nutricionals.

Blanch, que es dedica professionalment a l'elaboració de conserves, explicarà als assistents tot el procés de realització de la conserva de tomata pas a pas.

En finalitzar l'activitat, tothom s'endurà un pot de tomata artesanal

L'activitat, limitada a vint-i-cinc persones, es pot reservar des del lloc web de la Granja Pifarré.

S'emmarca en el programa d'estiu de Granja Pifarré, que a mitjans d'agost prepara la presentació de la seva 3a edició del Laberint de panís de l'Horta.