Torrons i Mel Alemany presenta una innovadora mel amb llimona en la Fira de Sant Miquel
L'empresa Torrons i Mel Alemany d'Os de Balaguer ha presentat el seu model d'innovació col·laborativa i la seva experiència de cooperació amb altres empreses del territori per desenvolupar nous productes i amb centres de recerca. Ferran Alemany, gerent de Torrons i Mel Alemany, ha participat en el segon "Breakfast4Inno" organitzat pel projecte INNO4AGRO, en el marc de la Fira de Sant Miquel, un espai per compartir coneixement, experiències reals, casos d'èxit o reptes que estan realitzant projectant empreses en l'àmbit de la innovació.
La Planta Pilot de Tecnologia d'Aliments del PCiTAL, que forma part del projecte Inno4Agro i està dirigida des del departament de tecnologia dels aliments (DTECAL) de la Universitat de Lleida (UdL), és un espai habilitat, de poc més de 300 m², per a realitzar assajos de processament d'aliments en l'àmbit de la fruita tallada i trossejada a punt per consumir (IV Gamma), i els plats preparats refrigerats (V Gamma). A més també s'assaja amb productes reestructurats (VI Gamma). És, en qualsevol cas, un intermedi entre la producció a escala de laboratori i la indústria convencional.