La verema del Sauvignon Blanc inicia la campanya al celler Castell del Remei
29 de d’agost de 2018 (14:26 h.)
El Celler Castell de Remei ha començat aquest dimarts la verema del raïm Sauvignon Blanc que s'allargarà fins al dimecres a l'espera de la maduració de la resta de varietats que s'aniran succeint en el decurs de la campanya.
El Sauvignon blanc que es verema en la finca, amb el cupatge del macabeu, una varietat més tardana, donaran com a resultat, en la major part a Gòtic Blanc del Castell del Remei
Un volum total d'1.100.000 quilos és la recollida prevista entre els cellers Tomàs Cusiné, Castell del Remei, Cérvoles -pertanyents a la DO Costers del Segre- i Cara Nord -DO Conca de Barberà-, que es presenta molt sanejada i d'elevada qualitat.
Una vintena de varietats donaran lloc a més de trenta vins que s'elaboraran amb els fruits de les vinyes per a cadascun dels cellers, segons les característiques pròpies de cada zona, i que s'exportaran a més de quaranta països dels cinc continents.
Es preveu que la durada de la campanya de collita s'allargarà fins a finals del mes d'octubre.