Leader de Ponent posa en marxa quatre cursos de gastronomia per alumnes de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida
L'Associació Leader de Ponent inaugura aquest dijous 25 de gener el primer dels quatre cursos de gastronomia centrats en el producte local que realitzarà a l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Lleida. Emmarcada en el projecte Gustum, la proposta té per objectiu promocionar els aliments produïts a les comarques de l'Urgell, el Pla d'Urgell, el Segrià i Les Garrigues i valorar davant dels futurs professionals del món de l'hostaleria.
Aquests estudiants, formats a la província, són un col·lectiu estratègic, ja que seran prescriptors dels productes locals en un futur pròxim
Tots els xefs estaran acompanyats a més d'un productor de cada zona que els ajudarà a explicar millor el producte utilitzat i el valor que té per a la gastronomia
La primera sessió serà impartida pel xef Albert Marimon del Restaurant La Cava de Tàrrega. El seguiran Joel Castanyé de La Boscana de Bellvís l'1 de febrer, Mercè Tomàs del Restaurant l'Estel de la Mercè de Lleida el 8 de febrer i, clausurarà el curs el dijous 22 de febrer Xavier Benet del Restaurant Hostal Benet de Les Borges Blanques.
Tots els xefs estaran acompanyats a més d'un productor de cada zona que els ajudarà a explicar millor el producte utilitzat i el valor que té per a la gastronomia.