El Molí d’Alcanó ha estat guardonat amb la Medalla ‘Gourmet d’Or’ a París
21 de de maig de 2020 (22:35 h.)
L'oli verge extra KYLATT va seguir un acurat procés d'elaboració, en el qual també va intervenir el Xef Estrella Michelín Oriol Ivern, del restaurant Hisop de Barcelona, fent els tasts inicials i assessorant el Molí per tal de trobar l'equilibri adequat
L'Associació per a la Valorització dels Productes Agrícoles (AVPA) ha guardonat a l'oli verge extra KYLATT del Molí d'Alcanó amb la medalla Gourmet d'Or, en la categoria dels olis Madurs Lleugers. L'AVPA que té la seu a París va dur a terme l'acte de lliurament de guardons el passat dijous a través del canal de YouTube, a causa de l'afectació de la pandèmia de la COVID-19.
L'oli KYLATT prové d'una selecció d'olives arbequines dels camps dels socis a Alcanó i fou elaborat abans d'iniciar-se la campanya pròpiament dita. Va seguir un acurat procés d'elaboració, en el qual també va intervenir el Xef Estrella Michelín Oriol Ivern, del restaurant Hisop de Barcelona, fent els tasts inicials i assessorant el Molí per tal de trobar l'equilibri adequat.