Deu restaurants lleidatans finalistes dels Premis Cartaví 2018 que atorga l’Associació Vinícola Catalana
Deu restaurants lleidatans han estat escollits aquest dilluns com a finalistes del Premis Cartaví 2018, que atorga anualment l’Associació Vinícola Catalana.
La reunió del jurat de la final lleidatana s’ha reunit avui a l’Institut d’Estudis Ilerdencs per triar entre les diferents propostes que s’han rebut, sempre tenint en compte que hi ha tres categories en funció dels diferents preus de les cartes dels establiments.
L’anunci d’aquests guanyadors ha tingut lloc en un acte en què estaven convidats els diferents restaurants que optaven als premis i en què hi han participat el diputat Francesc Sabanés; Tomàs Cusiné, representant de la DO Costers del Segre i de la Ruta del Vi; Toni Cruces, secretari general de l’Associació Vinícola Catalana; i Salvador Puig, director general de l’INCAVI.
Es tracta, doncs, d’una aposta pels vins i pels productes de proximitat, tal com ha destacat en la seva intervenció Francesc Sabanés, que ha expressat el suport de la Diputació de Lleida i del Patronat de Turisme a aquesta iniciativa. Des del jurat, es té en compte que els restaurants ofereixin unes cartes de vins de qualitat i amb denominació d’origen clarament catalana.