Marc Ribas i Joel Castanyé posen en valor la xocolata a la pedra i el torró d’Agramunt
27 de de setembre de 2017 (12:28 h.)
Amb la clara voluntat de desestacionar el consum del torró i la xocolata a la pedra l'organització de la Fira d'Agramunt incorporen a la mostra expositiva un seguit de ponències amb la participació de professionals de la gastronomia. Amb aquesta iniciativa es pretén posar en valor aquests productes incorporant-los en les propostes dels restauradors de proximitat.
Aquesta aposta per la divulgació dels productes agramuntins i la seva desestacionalitat també passa per l'impuls de la ruta gastronòmica en la qual participaran tretze restaurants de la demarcació de Lleida, que incorporen en la seva carta els plats amb base de torró i xocolata a la pedra, durant el mes d'octubre. En aquest sentit, el xef Joel Castanyé, que va participar en la presentació de l'edició d'enguany de la fira, va explicar que en el restaurant La Boscana s'oferirà unes postres de base de cremós de torró i base de xocolata, que es prepararà amb una impressora 3D.
L'alcalde d'Agramunt, Bernat Solé, va explicar que els productors del municipi han aconseguit situar el torró i la xocolata a la pedra en les llistes dels articles gastronòmics d'excel·lència a Catalunya