Tallers A. Miquel obre les portes del projecte '+ de 50 anys' mostrant a la societat l'evolució de l'empresa

Antoni Miquel ha tingut una autèntica obsessió amb la necessitat que els joves tinguin encès a una formació de qualitat, i un contacte directe amb les empreses i el món laboral, per tal que experimentin la immersió en el món laboral per tal de convertir-los en millors professionals

Jornada de la formació professional Dual ©JosepAPérez
photo_camera Jornada de la formació professional Dual ©JosepAPérez

El compromís en la qualitat del servei de Tallers A. Miquel està fortament lligat amb la formació, un model empresarial que la companyia lleidatana va importar de la central alemanya de Linde a Aschaffenburg. En la factoria s’hi troba un centre en el qual es preparen professionals en totes les àrees que formen part de la fabricació dels carretons elevadors, i compaginen els estudis amb el treball a la planta.

Jornada de la formació professional Dual ©JosepAPérez
Jornada de la formació professional Dual ©JosepAPérez

Tallers A. Miquel, no ho ha fet exactament de la mateixa manera sinó que ha signat convenis amb 7 centres educatius de Lleida i Tarragona, per compartir tecnologia, desenvolupament i formació. En tres d’aquests instituts la companyia ha finançat la instal·lació d’un taller d’electromecànica i neumàtica per les pràctiques dels alumnes, concretament en els instituts Mollerussa, Pere Martell de Tarragona, i es prepara una nova instal·lació al col·legi La Salle de Mollerussa.

Antoni Miquel en la presentació del  robot NAO ©JosepAPérez
Antoni Miquel en la presentació del robot NAO ©JosepAPérez

Al marge de la formació estrictament industrial Tallers A. Miquel ha participat en el finançament de projectes educatius i socials com el que es desenvolupa al col·legi La Salle de la Seu d’Urgell, conjuntament amb la Universitat Ramon Llull. El robot NAO destinat al suport pedagogic a alumnes que pateixen Trastorn de l’Espectre Autista (TEA).

Tallers A. Miquel va sé l’empresa pionera a Catalunya en participar amb el projecte de formació professional, per la qual cosa va rebre el premi del Consell Català de la Formació Professional l’any 2017.

Jornada del ‘+ de 50 anys’

Tallers A. Miquel ha volgut compartir amb la societat catalana el que ha anomenat '+ de 50 anys' una festa que es materialitzarà el pròxim divendres 21 d'octubre en el marc d'una jornada de portes obertes en les instal·lacions de Tallers A. Miquel a Sidamon. Una convocatòria que té com a objectiu fer palpable a clients, entitats i públic el perquè l'empresa és actualment líder del sector dels carretons elevadors. Líder en servei, líder en innovació, i líder en la responsabilitat social, i formativa de les noves generacions.

Antoni Miquel amb els seus fills ,Oriol, Albert i Antoni ©JosepAPérez
Antoni Miquel amb els seus fills ,Oriol, Albert i Antoni ©JosepAPérez

La jornada '+ de 50 anys' arrencarà a 2/4 d'11 del matí, amb la presentació de les noves generacions de carretons Linde, models elèctrics amb característiques de gran rendiment i robustesa, perfectament equiparables als carretons de combustió. Recorregut per les noves instal·lacions on es podrà visitar les àrees de control de seguretat, robòtica, I+D i desenvolupaments propis, formació continuada i els projectes de responsabilitat social corporativa.

La matinal es completarà amb una demostració de la maquinària de neteja industrial, escombradores i fregadores de la marca Hako. Un dinar i l'exhibició de cultura popular colorant el que Tallers A. Miquel ha considerat un deure amb tots els agents que han intervingut en el creixement de la companyia, i amb els que han pogut desplegar projectes socials, formatius i industrials sorgits de la seva col·laboració.

Comentaris