Martí Boada abordarà l'emergència climàtica al Castell del Remei

El científic participarà en la ponència 'Crisi ambiental: on som?' 

Martí Boada, l'eminent científic, doctor en Ciències Ambientals i geògraf, oferirà una conferència al Castell del Remei
photo_camera Martí Boada oferirà la seva visió sobre l'emergència climàtica i la situació actual

En el marc de les activitats que organitza el Castell del Remei, la Sala Lucilla Atilia, acollirà el dissabte 3 de febrer a les 12 h, la ponència 'Crisi ambiental: on som?' a càrrec del doctor en Ciències Ambientals, geògraf i naturalista Martí Boada, el qual, amb el to divulgatiu que el caracteritza, explicarà l'actual situació d'emergència climàtica i les possibles accions per a mitigar-la.
A més, l'eminent científic prendrà part activa en la visita guiada a l'exposició "Arbre: ecologia, societat i art", situada a la Sala de Tast de l'enoteca del celler.  L'exposició inclou documentació i materials que Martí Boada ha anat compilant al llarg de la seva vida, en la qual s'exposa informació bàsica sobre l'arbre i explica la utilitat d'algunes espècies en concret. S'hi pot admirar dues llesques espectaculars de sequoia nascudes l'any 1966 a Santa Fe (USA), així com un cronograma amb tots els acords mundials referents al medi ambient.

exposició arbres
L'exposició 'Arbre: ecologia, societat i art'  es pot veure a la sala de Tast

Pel que fa a altres activitats que compten amb la col·laboració dels cellers del Castell del Remei i Tomàs Cusiné, cal destacar la iniciativa "Biblioteques amb DO", una activitat amb degustació dels vins de llurs cellers, respectivament, presentats per Armand Cusiné González, representant dels cellers. El 9 de febrer tindrà lloc la primera sessió a la Biblioteca Casimir Ribó de Bellcaire, a les 19.30 hores amb degustació dels vins blancs Gotim Blanc i Oda Blanc del celler Castell del Remei. La Biblioteca Comarcal Jaume Vila de Mollerussa, acollirà les tres següents sessions, el 15 de febrer, amb degustació del vi negre Vilosell del celler Tomàs Cusiné; el 22 de febrer, amb degustació del vi negre Geol del celler Tomàs Cusiné; i finalment, el 29 de febrer, a les 20 hores, l'activitat es farà amb la degustació dels vins blanc Auzells i el negre Vilosell.

Comentaris