Jordi Cruz presidirà el Concurs Raimat amb els Joves Talents de la Gastronomia
El projecte té com a objectiu una aposta clara pel talent, un aspecte clau perquè els que ara són alumnes demà siguin capdavanters al món de la gastronomia.
El dijous 5 de juny, l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida acollirà la final del II Concurs Raimat amb els Joves Talents de la Gastronomia que, en aquesta ocasió estarà presidit pel conegut xef Jordi Cruz (tres Estrelles Michelín i xef del restaurant ABaC).
El premi consisteix a reconèixer les tres millors receptes -una de cada escola- que els quinze finalistes, cinc de cadascuna de les escoles participants, l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Girona, L’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida i L’Escola Superior d’Hostaleria de Barcelona (ESHOB), elaboraran el mateix dia de la final davant l'atenta supervisió del jurat.
I com a novetat, en aquesta edició s'ha creat el premi Raimat al millor maridatge proposat per als plats finalistes, i que està dotat amb un valor econòmic de 500 euros també per ampliar estudis. En aquest sentit, el celler s'ha integrat en el pla acadèmic de les escoles a través de tasts dels enòlegs en els tres centres i visites dels estudiants a Raimat per conèixer de primera mà les tècniques de viticultura així com els processos d'elaboració del vi.