III Mostra Gastronòmica de l'Estany dedicada als plats amb nous
17 de de març de 2014 (16:30 h.)
Sis restaurants de la comarca han elaborat diversos plats que tenen com a ingredient les nous, propostes que inclouran en les cartes dels establiments durant un mes.
La III Mostra Gastronòmica de l'Estany d'Ivars i Vila-sana, que tindrà lloc el pròxim 30 de març, tindrà com a principal ingredient la nou. Així ho han explicat aquest dilluns els responsables dels sis restaurants que participaran en la mostra, Petit Xiroi de Vila-sana, Cal Xelín, d'Ivars d'Urgell, Cal Modest, d'Ivars d'Urgell, l'Amoca de Linyola, i el restaurant 2007 de la Fuliola, en l'acte de presentació de la mostra, que s'ha dut a terme en el mateix espai natural.
Com a novetat, per tal de fer difusió dels plats s'han editat 2.000 exemplars d'un receptari, que recull els ingredients i la presentació de les set receptes de la mostra, juntament amb la descripció dels vins de la bodega del Castell del Remei, així com la informació de productors de proximitat dels ingredients de les propostes culinàries. Una publicació que es distribuirà el dia de la Mostra, i als punts d'informació de l'estany tot el mes d'abril, als restaurants que hi participen i en punts d'informació turística d'arreu de les terres de Lleida i Catalunya.