La Mostra de Formatges del Palau d'Anglesola fidelitza al públic comprador
La Mostra de Formatges del Palau ha patit la competència de la Festa de la verema de Verdú i la Fira del Torró d'Agramunt, certàmens molt consolidats a la demarcació.
La segona edició de la Mostra de Formatges del Palau d'Anglesola no ha fet més que fidelitzar a un sector de consumidors, que agraeix el fet de poder adquirir els productes directament dels elaboradors, i en una exposició única. Aquesta ha estat una de les valoracions que ha fet Robert Camps, impulsor de la mostra i responsable de la marca local Formatges Camps.
Tot i la influència que han pogut tenir, la Fira del Torró d'Agramunt o la Festa de la verema de Verdú, la mostra palauenca ha rebut una un important nombre de visitants, relativament inferior a la de la passada edició, però ha millorat el volum de vendes, segons els mateixos expositors.
El públic també va poder gaudir dels vins de la Denominació d’Origen Costers del Segre –Vall del Corb, així com de la cervesa artesana Matoll elaborada a Belianes.
La marca amfitriona, Formatges Camps va presentar una nova línia de producció destinada a l'exportació, un formatge de 25 quilos, elaborat amb llet de vaca pasteuritzada, i de quilòmetre 0, un seguit de qualitats que demanden les botigues especialitzades. Robert Camps va explicar que es tracta d'un formatge que es curarà en celler, per tal de què adquireixi les aromes característiques del lloc en el qual s'elabora.