La Mostra de Formatges del Palau d'Anglesola supera totes les expectatives
07 de d’octubre de 2013 (17:47 h.)
Al voltant de 150 persones van participar el dissabte en el sopar temàtic, a base de formatges que va dirigir Joel Castanyé del Restaurant Resquitx - La Boscana, de Golmés.
La Mostra es va inaugurar dissabte amb les jornades tècniques, i el diumenge es va dedicar a la part expositiva i comercial, en la qual hi van participar quinze productors de diferents indrets de Catalunya. El pavelló poliesportiu va ser l'escenari de la mostra, amb una secció dedicada a la venda de productes, i una altra en què es van dur a terme degustacions i tallers, tots ells amb la base dels formatges.
Pel que fa als expositors, tots ells van destacar la bona acollida per part de l'organització, i els magnífics resultats de vendes, que a alguns els va desbordar fins a quedar-se sense existències a migdia. Respecte a les demostracions i tallers, també van quedar totalment desbordats, sobre les previsions, ja que tots van comptar amb molta més participació de la que estava prevista.
Activitats que també es van compaginar amb altres dedicades a la quitxalla, que van poder conèixer les combinacions gastronòmiques de formatges amb altres elements culinaris com les melmelades.