La Mostra de Formatges del Palau d'Anglesola supera totes les expectatives

Al voltant de 150 persones van participar el dissabte en el sopar temàtic, a base de formatges que va dirigir Joel Castanyé del Restaurant Resquitx - La Boscana, de Golmés. 

Formatges Camps va poder presentar el millor formatge del món, guardonat aquest any.
photo_camera Formatges Camps va poder presentar el millor formatge del món, guardonat aquest any.

La primera Mostra de Formatges artesans de Catalunya organitzada per l'Ajuntament del Palau d'Anglesola, va superar totes les expectatives, amb una gran participació de públic, tant en les jornades tècniques com en l'exposició.

La Mostra es va inaugurar dissabte amb les jornades tècniques, i el diumenge es va dedicar a la part expositiva i comercial, en la qual hi van participar quinze productors de diferents indrets de Catalunya. El pavelló poliesportiu va ser l'escenari de la mostra, amb una secció dedicada a la venda de productes, i una altra en què es van dur a terme degustacions i tallers, tots ells amb la base dels formatges.

L'alcaldessa del Palau d'Anglesola Montserrat Meseguer va mostrar la seva satisfacció, tant per la resposta del públic com per part dels expositors, i va manifestar que amb aquests resultats es pot pensar en la continuïtat de la Mostra. Meseguer va afegir que la proposta es pot consolidar, ja que a la demarcació de Lleida no existeix cap altra fira de formatges artesans.

Pel que fa als expositors, tots ells van destacar la bona acollida per part de l'organització, i els magnífics resultats de vendes, que a alguns els va desbordar fins a quedar-se sense existències a migdia. Respecte a les demostracions i tallers, també van quedar totalment desbordats, sobre les previsions, ja que tots van comptar amb molta més participació de la que estava prevista.

Activitats que també es van compaginar amb altres dedicades a la quitxalla, que van poder conèixer les combinacions gastronòmiques de formatges amb altres elements culinaris com les melmelades.

comentaris