Reconeixement internacional dels formatges Camps del Palau d'Anglesola
Una mostra més de la qualitat dels artesans catalans, i de l'esforç per la innovació, que en aquesta ocasió ha estat reconeguda a nivell mundial, des d'un petit obrador al Pla d'Urgell, que van fundar Toni i Robert Camps, que han volgut mantenir la manera tradicional d'elaborar els formatges a base de llet crua de cabra.
El formatge en qüestió, l'únic de Catalunya que ha aconseguit aquesta posició tant elevada dins el rànquing, està elaborat amb llet crua de cabra i té la peculiaritat que està fet amb drap. És a dir, que no s'utilitza cap motlle per donar-li forma, per la qual cosa adquireix un format diferenciat de la resta. S'elabora de la manera més tradicional possible i té la condició de què cada setmana el renten amb aigua i sal per evitar que es floreixi i adquireixi un aroma típic.
El fet d'aconseguir aquest guardó suposa per aquest artesà del Pla d'Urgell que a partir d'ara podrà identificar a les etiquetes del formatge aquest reconeixement mundial, per la qual cosa confia en guanyar prestigi i qualitat dins el món formatger.