El sommelier Xavier Ayala condueix un tast en els jardins de l'Era de cal Falillo
Ayala va proposar un tast de comparació de vins de diferents denominacions d'origen catalanes, per tal de comprovar les seves peculiaritats.
Els jardins de l'allotjament rural de l'Era de Cal Falillo de Vilanova de Bellpuig van acollir el passat divendres un tast d'iniciació al món del vi, una iniciativa del sommelier Xavier Ayala i Herbes de Cal Falillo.
Però en realitat, pa convocatòria, animava a gaudir de les nits d'estiu del Pla d'Urgell, combinant els olors de l'Era de cal Falillo amb els dels vins del territori, i naturalment amb la tertúlia al voltant de la taula.
El sommelier mollerussenc, aprofita qualsevol argument per divulgar la cultura de vi, un sector que cada cop guanya més rellevància a Catalunya, en l'àmbit qualitatiu i de producció, com ho demostra els premis i reconeixements que reben els vins del país, arreu del món.
L'Era de Cal Falillo, repeteix l'experiència d'oferir al públic una nit didàctica, gastronòmica i de lleure, que permet conèixer com es conreen les herbes de comercialitza l'establiment, els olors i les característiques naturals de les mateixes.
Cal Falillo, conrea i elabora una amplia varietat d`herbes que comercialitza en l'establiment, conjuntament amb altres articles, de gastronomia i artesania que es produeixen al territori. Una oferta destinada al públic local i al turisme que opta per destinacions d'allotjaments rurals.