Medalla d'or pel Club Tennis Urgell al Torneig Internacional de Pàdel de Rotterdam

La campiona del Torneig Internacional de Pàdel de Rotterdam, Ares Llobera, juntament amb la seva parella de partit, Maite Cano ©Club de Tennis Lleida
Després d'aquest guardó internacional, Llobera es comença a preparar per una nova ronda del World Pàdel Tour Next a Palma de Mallorca del 12 al 18 de setembre

La parella de padelistes, Ares Llobera i Maite Cano guanyen la primera posició al Torneig Internacional de Pàdel de Rotterdam, organitzat per la Federació Internacional del Pàdel

El duet guanyador forma part del Club Tennis Urgell i estan seguint la dinàmica ascendent en les seves competicions de pàdel

Llobera es va imposar a semifinals per 6-4 i 6-3 a Annouck Meys i Dorien Cuypers. El primer set de la final es va decantar ràpidament del costat de Llobera-Cano, per 6-3, encara que la final va ser disputada i van imposar-se amb un 7-6.

Després d'aquest gran mèrit internacional, la padelista Ares Llobera continua la seva ruta cap a Palma de Mallorca per jugar a una nova ronda del World Pàdel Tour Next, que se celebrarà del 12 al 18 de setembre.