Medalla d'or pel Club Tennis Urgell al Torneig Internacional de Pàdel de Rotterdam

Després d'aquest guardó internacional, Llobera es comença a preparar per una nova ronda del World Pàdel Tour Next a Palma de Mallorca del 12 al 18 de setembre
photo_camera La campiona del Torneig Internacional de Pàdel de Rotterdam, Ares Llobera, juntament amb la seva parella de partit, Maite Cano ©Club de Tennis Lleida

La parella de padelistes, Ares Llobera i Maite Cano guanyen la primera posició al Torneig Internacional de Pàdel de Rotterdam, organitzat per la Federació Internacional del Pàdel

El duet guanyador forma part del Club Tennis Urgell i estan seguint la dinàmica ascendent en les seves competicions de pàdel

Llobera es va imposar a semifinals per 6-4 i 6-3 a Annouck Meys i Dorien Cuypers. El primer set de la final es va decantar ràpidament del costat de Llobera-Cano, per 6-3, encara que la final va ser disputada i van imposar-se amb un 7-6.

Després d'aquest gran mèrit internacional, la padelista Ares Llobera continua la seva ruta cap a Palma de Mallorca per jugar a una nova ronda del World Pàdel Tour Next, que se celebrarà del 12 al 18 de setembre.