Presenten a Castelldans les característiques úniques de la cervesa Lo Vilot
En el seu palmarès la cervesa Lo Vilot compta amb el Premi a la innovació Tecnològica Agroalimentària 2017, dues medalles de plata al Barcelona Beer Challenge i una acreditació com a millor Cervesa Ale Fosca en el BeerFest Costa del Sol.
La Llar del Productor de Castelldans va reunir aquest dissabte a un públic interessat a conèixer les característiques peculiars de la cervesa artesana Lo Vilot, que s'elabora a Almacelles. Un acte que va organitzar l'Oficina Jove de les Garrigues, amb el suport de l'Ajuntament de Castelldans.
Lo Vilot i la seva identitat única
En el seu palmarès la cervesa Lo Vilot compta amb el Premi a la innovació Tecnològica Agroalimentària 2017, convocat pel Departament d'Agricultura de la Generalitat, dues medalles de plata al Barcelona Beer Challenge i una acreditació com a millor Cervesa Ale Fosca en el BeerFest Costa del Sol.
La marca elabora deu varietats diferents, entre elles, estils ja gairebé oblidats com el Old Ale o el Scottish Heavy. Torrades, de blat, aromàtiques, amb fruites, negres, rosses, amb una producció que ronda els 40.000 litres de cervesa.