Presenten el primer oli creat exclusivament per consumir-lo a l'estiu

El 'Summer Fresh Olive Oil' és un oli verge extra elaborat durant la primavera amb olives arbequines fresques

El Grup Pons de L'Albagés va participar en la fira Alimentaria de Barcelona, on també va donar a conèixer tres nous sabors d'oli: menta, safrà i gingebre

Grup Pons va presentar a la fira Alimentaria de Barcelona celebrada a finals del mes d'abril el Summer Fresh Olive Oil, un verge extra elaborat durant la primavera amb olives arbequines fresques per gaudir-lo durant l'època estival. Segons la firma, aquest producte únic ofereix poder gaudir durant l'estiu de les aromes i sabors de l'oli acabat de molturar, ja que novembre i desembre són els mesos en què es produeix l'oli d'oliva i el producte va perden les seves propietats organolèptiques amb el pas dels mesos. 

L'empresa de L'Albagés, propietària de Clos Pons, exporta els seus productes a més de 140 països i té presència a les principals cadenes de supermercats de tot el món. Durant la fira Alimentaria, la firma va presentar també tres nous sabors d'oli: menta, safrà i gingebre.