El president de l'ens comarcal Antoni Villas anima a aprofitar el potencial de l'oli com a patrimoni per la comarca
El Consell Comarcal de les Garrigues ha celebrat el Dia de la Comarca a l’Espai Gastronòmic del Pavelló de l’Oli en el marc de la Fira de l’Oli Verge Extra i les Garrigues. Durant l’acte, el president del Consell, Antoni Villas, ha posat èmfasi en el fet que hem d’aprofitar el potencial de l’oli com a patrimoni per a la comarca, tenim molt més que l’oli com a fira i producte, tenim cultura, gastronomia, turisme i rutes, entre altres.
Teniu molts bons productes que fan present les Garrigues a Catalunya i al món ha afirmat Sor Lucía Caram
Lalcalde de les Borges Blanques, Enric Mir, també ha destacat el compromís de Sor Lucía Caram amb la societat i ha mencionat l’anunci de la creació de l’arxiu comarcal de les Garrigues.
Podem estar orgullosos d’anar prosperant i hem de continuar treballant i consolidant-nos
En l’acte també s’ha fet entrega dels premis als Joves Investigadors/es de les Garrigues i al logotip de la Taula de Salut Jove. Els premis als Joves Investigadors/es han estat per Marc Giribert, primer premi; Xavier Salvany, segon premi, i Albert Salvador Badia, tercer premi. Xavier Setó ha guanyat el premi al logotip de la Taula de Salut Jove.