La Cooperativa d'Ivars inicia la comercialització de vedells amb el segell de Bones Pràctiques Agroalimentàries G.A.P
La Cooperativa d'Ivars ha iniciat la comercialització de vedells amb la garantia de qualitat i seguretat alimentària que implica la certificació de Bones Pràctiques Agroalimentàries (G.A.P), atorgat pel programa GLOBALG.A.P, es tracta d'un conjunt de normes reconegudes en l'àmbit internacional, l'única dedicada específicament a la producció primària.
Aquesta iniciativa és pionera en l'àmbit europeu i també a l'estat espanyol, i ha suposat obrir camí en molts aspectes que fins al moment no es tenien en compte en la cadena productiva
És important destacar que la certificació GLOBALG.A.P. afecta a tot el procés organitzatiu i productiu de les granges, implicant que es tinguin molt en compte els paràmetres de benestar animal, maneig adequat i bioseguretat. Igualment en una granja GLOBALG.A.P. es realitzen controls i se certifica la traçabilitat i qualitat de tots els inputs usats com són pinsos, farratges, aigua, o llet en cas de vedells mamons. De forma concloent, cal valorar també que esdevé prioritari el respecte cap al medi ambient com a factor estratègic en la direcció de l'empresa ramadera en pro d'una producció sostenible, i que alhora sigui responsable amb les condicions de treball dels mateixos treballadors.