Formatges Camps del Palau d'Anglesola situa el seu 'Lligat de cabra' entre els millors del món
25 de de novembre de 2016 (13:14 h.)
El Lligat de cabra del productor del Palau d'Anglesola revalida l'or que va aconseguir en les edicions del World Cheese Awards del 2012-2013 i 2014-2015
Formatges Camps a aconseguit en aquesta edició del World Cheese Awards, tres distincions més amb la medalla de plata pel seu Palauet, que ha entrat en el rànquing dels millors formatges de cabra per primer cop. En el cas del Liada mediterrània de tomata i alfàbrega, ha revalidat el bronze que aconseguia en l'edició del 2013-2014. El tercer dels formatges guardonats ha sigut l'Arnau, un brie que per primer cop ha estat guardonat amb una medalla de plata.
Robert Camps mostrava la seva satisfacció per aquests premis que representen un reconeixement a l'esforç dels petits productors artesans, i per altra banda que el sector formatger de Catalunya es posiciona entre els millors del món. Camps afegeix que a Catalunya, malgrat no tenir varietats d'origen com en altres regions, la varietat i creativitat dels formatges ha sigut primordial per dinamitzar el sector.
Formatges Camps, manipula al voltant de 2.500 litres de llet cada setmana de la qual en resulten 300 quilos de formatge de setze varietats diferents, que es distribueixen en els circuits gastronòmics, en botigues especialitzades, i establiments d'alimentació.