El Palau d'Anglesola es converteix en prescriptor de qualitat dels formatges artesans
Un any més el Palau d'Anglesola, de la mà de Robert Camps va reunir una bona mostra dels formatges artesans de Ponent, i també alguns de la resta del país. Una convocatòria, que malgrat l'atapeïda agenda del passat cap de setmana no va impedir que al voltant d'un miler de visitants participessin en les activitats que s'hi van organitzar.
La setena edició de la Mostra de Formatges Artesans de Ponent arrencava el dissabte amb el sopar temàtic que es va dur a terme en l'edifici modernista de la Cooperativa de Sant Roc. Una proposta gastronòmica amb la base dels formatges preparats pel xef local Agustí Foguet (Catering A’Gust), que es va maridar amb les propostes del dissenyador mollerussenc Josep Rosell Santularia.
Tant des de l'Ajuntament del Palau d'Anglesola com des de l'organització fan un balanç positiu de la Mostra de Formatges Artesans de Ponent, destacant que un any més el Palau s’implica amb el sector formatger perquè creu amb el producte local, artesà i de qualitat fet a Ponent. Asseguren que el certamen fomenta sinergies entre el producte protagonista amb l’art, la música, la moda, la gastronomia… i també la implicació del públic jove. Així mateix, des de l’Ajuntament del Palau d’Anglesola, reconeixen el suport d’ACREFA i de Supermercats Plusfresc que, juntament amb la Diputació de Lleida, fan possible la mostra de productors artesans.
Formatgeries Assistents
Aubagueta. Biosca (Segarra)
Formatges Veciana. Segur "Veciana" (Alta Segarra)
Nadal. Tàrrega (Urgell)
Monber. Agramunt (Urgell)
Montllobé. Aitona (Segrià)
Cal Quitèria. Almacelles (Segrià)
La Lleteria. Juneda (les Garrigues)
Formatges Camps. El Palau d'Anglesola (Pla d'Urgell)
Formatgeries convidades:
Cal Pujolet. Marganell (Bages)
Làctics Ubach. Santa Eugènia de Berga (Osona)