El Palau d'Anglesola reprèn la mostra de Formatges Artesans
Després que l'any passat l'organització decidís no celebrar-la degut al context polític que s'estava vivint a Catalunya, la cinquena edició de Formatges Artesans arriba aquest cap de setmana del 27 i 28 d'octubre al Palau d'Anglesola.
La mostra començarà dissabte a partir de les 7 de la tarda amb una degustació de formatges maridat amb vi dels Vilars d’Arbeca. Posteriorment es farà una xerrada sobre el formatge al món de la cuina i s’acabarà el dia amb un sopar temàtic al mateix poliesportiu. Diumenge serà el dia de la fira, oberta a tothom i on es podran adquirir els diferents productes de proximitat.
El preu per participar al Sopar Temàtic és de 18 euros
Robert Camps, president de Formatges Camps i membre de l’organització de la mostra junt amb l’ajuntament, explica que amb la mostra del Palau es pretén vincular els formatges amb el territori. Per defecte, sempre pensem que els formatges venen dels pirineus, i les mostres principals de formatges es fan sempre a la muntanya. Amb la mostra del Palau, 10 productors de formatges de tota Catalunya, volem donar a conèixer el nostre producte, fet amb productes de proximitat. La Fira destaca pel valor ‘KM 0’, és dir, busquem la matèria principal per a generar els nostres productes el més a prop de casa que podem, apunta Robert Camps.