Teresa Carles desplega l’aposta dels productes probiòtics en la planta de Bell-lloc
El grup Teresa Carles ultima els detalls de la nova planta de producció que construeix en el Polígon Vinyes del Mig de Bell-lloc. Unes instal·lacions de 6.500 metres quadrats en les que s'elaboraran els plats vegetarians, sucs i productes probiòtics, que es comercialitzen els sis restaurants del grup, a Barcelona i Lleida.
Segons ha explicat el director executiu Jordi Barri, en la nova planta s'elaborarà la línia de Kombucha, una beguda mil·lenària de grans propietats probiòtiques, a base de té fermentat, que incorpora un toc de gas natural
Les Instal·lacions del Pla d'Urgell consolidaran la línia de sucs, un dels productes estrella del grup. Barri ha destacat que la nova planta, permetrà fer plantejaments de futur al grup, obrint-se al mercat de l'hoteleria i el gran consum, però amb prudència. En aquest sentit ha afegit que des de l'empresa s'ha fet l'oferta a la cadena de supermercats Plusfresc. La situació logística privilegiada de Bell-lloc també permetrà a l'empresa els plantejaments d'expansió de nous restaurants a altres comunitats Espanyoles.
Barri també ha destacat que les instal·lacions compten amb una planta de tractament d'aigua amb sistema osmòtic, una tecnologia imprescindible per mantenir la línia de salubritat i qualitat de la producció
Amb les noves instal·lacions la companyia clausurarà el petit obrador que tenia a Bellcaire, i traslladarà la totalitat de la producció a Bell-lloc, on ocuparà al voltant de 35 persones, i en un període de cinc anys es podria ampliar fins a 50.