La UB premia el treball de recerca de l'estudiant de La Salle Mollerussa Sònia Gotsens
Sònia Gotsens va realitzar el treball de recerca de batxillerat sobre l’entorn dels transgènics: seguiment d’un camp de varietats de panís
L'estudiant de l'INS La Salle de Mollerussa Sònia Gotsens va rebre el passat set de novembre el Premi de Seguretat Alimentària, en el marc de la convocatòria que du a terme la Universitat de Barcelona&Ferran Adrià i Gallina Blanca. La Universitat premia cada curs els millors treballs de recerca de batxillerat relacionats amb la Nutrició Humana i Dietètica, i Ciència i Tecnologia dels Aliments.
L'acte de lliurament va tenir lloc a la Sala Les Voltes del Campus de l'alimentació de Torribera (Santa Coloma de Gramanet). L'estudiant va rebre de mans de Carme Chacón, Subdirectora general de seguretat alimentària, el Premi de Seguretat Alimentària per al millor estudi relacionat amb la seguretat alimentària i dotat amb 300 euros.