La UB premia el treball de recerca de l'estudiant de La Salle Mollerussa Sònia Gotsens

Sònia Gotsens va realitzar el treball de recerca de batxillerat sobre l’entorn dels transgènics: seguiment d’un camp de varietats de panís 

l'estudiant de La Salle Mollerussa Sònia Gotsens
photo_camera L'estudiant de La Salle Mollerussa Sònia Gotsens

L'estudiant de l'INS La Salle de Mollerussa Sònia Gotsens va rebre el passat set de novembre el Premi de Seguretat Alimentària, en el marc de la convocatòria que du a terme la Universitat de Barcelona&Ferran Adrià i Gallina Blanca. La Universitat premia cada curs els millors treballs de recerca de batxillerat relacionats amb la Nutrició Humana i Dietètica, i Ciència i Tecnologia dels Aliments.

L'acte de lliurament va tenir lloc a la Sala Les Voltes del Campus de l'alimentació de Torribera (Santa Coloma de Gramanet). L'estudiant va rebre de mans de Carme Chacón, Subdirectora general de seguretat alimentària, el Premi de Seguretat Alimentària per al millor estudi relacionat amb la seguretat alimentària i dotat amb 300 euros.

ferran Adrià amb el guardonats en la convocatória de la Universitat de BarcelonaSònia Gotsens va realitzar un treball de recerca entorn dels transgènics: seguiment d'un camp de varietats de panís. L'estudiant explica que, la hipòtesi general en la qual se sustenta el meu treball de recerca la desglossaria en dos, una referent a la part teòrica, consistent en confirmar o no la veracitat dels dubtes que en l'àmbit personal em plantejava, una frase, que vaig llegir en un inici del treball: Yo evitaría cualquier producto que contenga transgénicos, porque todavía hay muchas preguntas sin respuesta sobre sus riesgos para la salud a largo plazo, y sus efectos en el cuerpo humano no se han estudiado a fondo" de Deirdre Imus; i una altra, en la part pràctica del treball, referent a comprovar si realment augmenta la rendibilitat en cas del panís transgènic i analitzar si variava l'opinió al voltant del tema, en funció de la formació o ofici de la persona.

Comentaris