Alfarràs dedica el cap de setmana a la cuina de la truita de riu
19 de d’abril de 2017 (13:09 h.)
La sisena edició de la Mostra Gastronòmica d'aquest peix d'aigua dolça comptarà amb el xef de la Boscana, Joel Castanyé, com a pregoner
Per sisè any consecutiu Alfarràs s'abocarà al llarg d'un cap de setmana en les possibilitats que dóna la cuina de la truita de riu, un peix d'aigua dolça que és el producte estrella d'aquesta població i que en aquest cas es pesca al riu Noguera Ribagorçana. El xef i cuiner del restaurant La Boscana de Bellvís, amb una estrella Michelin, Joel Castanyé, farà el pregó inaugural de la sisena edició de la Mostra Gastronòmica de la Truita de Riu d'Alfarràs que se celebra des d'aquest divendres21 d'abril, i fins al diumenge 23.
Els actes de la mostra de Truita de Riu d'Alfarràs començaran divendres, 21 d'abril, amb un taller de Pesca de la Truita de Riu a l'Escola Pinyana, amb els alumnes de cicle superior d'educació primària, a càrrec de la Societat de Pescadors Esportius Ribagorçana. Després del taller i d'un esmorzar, la mateixa societat farà una solta i repoblació de truites al riu Noguera Ribagorçana. A la tarda, hi haurà un taller de pesca al Pont Medieval pels mateixos alumnes i, després es farà una ruta cultural i turística per la vila i la piscifactoria Santa Ana.