El Xup Xup solidari 2017 recapta 8.500 euros per Arrels Sant Ignasi
Les societats gastronòmiques de Lleida: Els Amics del Bacallà, El Cauet del Segrià, Lo Tall, Racó del Riu, Sogall i Solibernat; i l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Lleida- ESCHOTUR, van recaptar ahir un total de 8.500 euros amb el sopar Xup Xup Solidari 2007.
La vetllada, amb un 270 comensals, es va iniciar amb un sentit homenatge vers la persona del mossèn Joan Sunyol, que va morir la setmana passada
Escudella i carn d'olla amb el seu brou casolà; i Pollastre farcit amb cremós de patata i préssec d'Alfarràs; van ser els plats principals del menú que se servir en aquest Xup Xup Solidari. Un menú amb marcat accent lleidatà i elaborat pels alumnes d'ESCHOTUR que es completarà amb unes postres, també amb sabor local, amb Pera de Lleida i, finalment, Torrons.
Una iniciativa solidària que va fer possible la col·laboració d'una quinzena d'empreses: Alemany, Aramark, BonÀrea, Castillo de Monesma, Como Pomona, Celler LaGravera, Lloguers Sarri, Grup Mahou-San Miguel, Missatges, Gestió de Comunicació; Plusfresc, Cava Rabetllat i Vidal, Sanui Fruits, Batalla Cafès, La Torxa i Veri.