El Xup Xup solidari 2017 recapta 8.500 euros per Arrels Sant Ignasi

Lliurament de la recaptació del Xup Xup Solidari a l'entitat Arrels Sant Ignasi
photo_camera Lliurament de la recaptació del Xup Xup Solidari a l'entitat Arrels Sant Ignasi

Les societats gastronòmiques de Lleida: Els Amics del Bacallà, El Cauet del Segrià, Lo Tall, Racó del Riu, Sogall i Solibernat; i l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Lleida- ESCHOTUR, van recaptar ahir un total de 8.500 euros amb el sopar Xup Xup Solidari 2007.

La vetllada, amb un 270 comensals, es va iniciar amb un sentit homenatge vers la persona del mossèn Joan Sunyol, que va morir la setmana passada 

El estudiants de Escola d'Hoteleria i Turisme de Lleida amb els organitzadors del Xup XupAbans d'obrir el sopar, el jove músic Quim Arqué va interpretar al piano la cançó Imagine de John Lenon, durant uns minuts de silenci. Tot seguit, el vicepresident d'Arrels, Jordi Albereda, va agrair la tasca de les societats gastronòmiques locals amb la iniciativa i va dedicar unes paraules a la persona i obra del pare Sunyol.

Escudella i carn d'olla amb el seu brou casolà; i Pollastre farcit amb cremós de patata i préssec d'Alfarràs; van ser els plats principals del menú que se servir en aquest Xup Xup Solidari. Un menú amb marcat accent lleidatà i elaborat pels alumnes d'ESCHOTUR que es completarà amb unes postres, també amb sabor local, amb Pera de Lleida i, finalment, Torrons.

Una iniciativa solidària que va fer possible la col·laboració d'una quinzena d'empreses: Alemany, Aramark, BonÀrea, Castillo de Monesma, Como Pomona, Celler LaGravera, Lloguers Sarri, Grup Mahou-San Miguel, Missatges, Gestió de Comunicació; Plusfresc, Cava Rabetllat i Vidal, Sanui Fruits, Batalla Cafès, La Torxa i Veri.

Comentaris