Pizzeria Breiko substitueix els envasos de plàstic i alumini per altres confeccionats amb productes vegetals
La crisi sanitària de la COVID-19, no cal recordar que ha afectat i continua afectant la major part del teixit productiu de les comarques lleidatanes, i també cal destacar que el sector de la gastronomia, restauració i bars ha sigut un dels que ha castigat més durament.
Cada establiment ha buscat les seves estratègies per tal de fer front a la situació i buscar alternatives, i com a exemple, ens fixem en la Pizzeria Breiko de Mollerussa. Una empresa familiar consolidada que un cop finalitzat l'estat d'alarma va considerar que millorar en el servei a domicili era una oportunitat per reconduir la situació, i respondre als nous hàbits del públic imposats per les normatives sanitàries.
A part dels envasos a partir d'ara les caixes de la pizza, safates, bosses i adhesius ja seran de cartó i paper reciclat
L'aposta mediambiental de Breiko ha estat possible gràcies a l'assessorament de l'empresa Anguera, especialitzats en el sector de la distribució de maquinària per a la indústria alimentària, hostaleria i comerç, per introduir aquest canvi.
Tots els envasos compostables @angueramaquinaria compten amb el certificat europeu OK COMPOST que garanteix la qualitat, i que tindran un procés de compostatge curt.
Per saber més sobre la sostenibilitat:
El cartó i el paper reciclat redueixen el consum d'aigua i energia per a la seva fabricació, i a més a més, s'evita talar més arbres i la importació de fusta. Sembla un canvi insignificant, però el cartó i el paper reciclat aporten grans beneficis pel medi ambient i per tant, és un petit canvi molt important.
Un detall important dels nous envasos i suports és que no incorporen cap element químic per la qual cosa mantenen el sabor i l'olor dels aliments a la perfecció