L'Atrevit importa a Ponent una nova experiència gastronòmica de la mà d'Eduard Carulla

L'Atrevit posa a l'abast del públic una carta de dinou propostes amb una magnífica presentació

Publireportatge

La gastronomia està essent un dels sectors emergents de l'economia catalana. Possiblement, terra endins i allunyats de la gran metròpoli barcelonina, pot fer la impressió que aquest sector ha mantingut una línea més conservadora, encara arrelada a la cuina tradicional.

Però en els darrers anys, noves generacions de professionals estan donant el tomb a aquest sector per apropar al territori lleidatà noves idees creatives i nous conceptes a l’hora de tractar la gastronomia. 


La demarcació de Lleida pot presumir d'estrelles Michelin i restaurants reconeguts que han situat la seva gastronomia en lloc de referència, de nous creatius que no han volgut renunciar a la seva pertinença i, un cop han aconseguit una bona formació i experiència, han volgut desplegar-la a casa.

De la saga de la parella de Miralcamp Carulla Zamora, reconeguts al Pla d'Urgell per les seves espectaculars cassoles, presents en festes, trobades i celebracions, n'ha sorgit l'Eduard Carulla, un cuiner format a l'Escola d'Hoteleria de Lleida, experimentat en el restaurant Can Boix de Peramola, i amb el mestratge en el reconegut restaurant Zuma de Londres. El plaurgellenc torna a la seva terra amb el projecte L'Atrevit. Es tracta d'un nou concepte de cuina que anomenen Gastrobar, una combinació de cuina d'autor i el concepte de tapes. 


L'Eduard, després del seu periple d'experimentació i mestratge, ha volgut portar a Fondarella una línea gastronòmica innovadora en aquest territori. La seva creativitat posa a l'abast del públic una carta de dinou propostes amb una magnífica presentació, amb estructures i sensacions que entren en l'experimentació dels paladars. Una manera de compartir taula amb un menú que el client pot fer a la seva mesura, deixant de banda l'hermetisme de cartes i menús.

La proposta gastronòmica va acompanyada d'una acurada carta de vins. En aquest àmbit, L'Atrevit també incorpora innovació, ja que el client es pot permetre tastar diverses varietats i experimentar amb el celler. Amb el sistema nomenat Coravin, es pot gaudir de qualsevol varietat per copes, sense comprometre's a haver d'acabar una ampolla. 


De terres anglosaxones, l'Eduard ha importat idees sobre gintònic i còctels i, en aquest cas, la creativitat del seu equip ha arribat a experiències insospitades. En aquest àmbit, la combinació de sabors i sensacions no es pot expressar literàriament, sinó que s'ha de gaudir de manera personal; la tònica i la ginebra queden en un segon pla per incorporar quasi el que es podria dir gastronomia dels combinats.  


L'Eduard impulsa el projecte de la mà de la seva parella Priscil·la Muñoz, provinent del sector de l'administració però apassionada de la gestió de sales i dels vins. Amb un equip de cinc joves professionals, pretenen aportar al Pla d'Urgell i a la demarcació de Lleida noves experiències cada cop que es comparteixi taula a  L'Atrevit, situat l'antiga N-II al terme de Fondarella, a l'entrada de Mollerussa. Més informació i reserves: 973 30 03 49