L'Atrevit importa a Ponent una nova experiència gastronòmica de la mà d'Eduard Carulla

Eduard Carulla-Foto-Noticia-Digital
photo_camera L'Atrevit posa a l'abast del públic una carta de dinou propostes amb una magnífica presentació

Publireportatge

La gastronomia està essent un dels sectors emergents de l'economia catalana. Possiblement, terra endins i allunyats de la gran metròpoli barcelonina, pot fer la impressió que aquest sector ha mantingut una línea més conservadora, encara arrelada a la cuina tradicional. Eduard Carulla-Foto-Noticia-Digital-2Però en els darrers anys, noves generacions de professionals estan donant el tomb a aquest sector per apropar al territori lleidatà noves idees creatives i nous conceptes a l’hora de tractar la gastronomia. Eduard Carulla-Foto-Noticia-Digital-1

La demarcació de Lleida pot presumir d'estrelles Michelin i restaurants reconeguts que han situat la seva gastronomia en lloc de referència, de nous creatius que no han volgut renunciar a la seva pertinença i, un cop han aconseguit una bona formació i experiència, han volgut desplegar-la a casa.

De la saga de la parella de Miralcamp Carulla Zamora, reconeguts al Pla d'Urgell per les seves espectaculars cassoles, presents en festes, trobades i celebracions, n'ha sorgit l'Eduard Carulla, un cuiner format a l'Escola d'Hoteleria de Lleida, experimentat en el restaurant Can Boix de Peramola, i amb el mestratge en el reconegut restaurant Zuma de Londres. El plaurgellenc torna a la seva terra amb el projecte L'Atrevit. Es tracta d'un nou concepte de cuina que anomenen Gastrobar, una combinació de cuina d'autor i el concepte de tapes. Eduard Carulla-Foto-Noticia-Digital-5

L'Eduard, després del seu periple d'experimentació i mestratge, ha volgut portar a Fondarella una línea gastronòmica innovadora en aquest territori. La seva creativitat posa a l'abast del públic una carta de dinou propostes amb una magnífica presentació, amb estructures i sensacions que entren en l'experimentació dels paladars. Una manera de compartir taula amb un menú que el client pot fer a la seva mesura, deixant de banda l'hermetisme de cartes i menús.

La proposta gastronòmica va acompanyada d'una acurada carta de vins. En aquest àmbit, L'Atrevit també incorpora innovació, ja que el client es pot permetre tastar diverses varietats i experimentar amb el celler. Amb el sistema nomenat Coravin, es pot gaudir de qualsevol varietat per copes, sense comprometre's a haver d'acabar una ampolla. Eduard Carulla-Foto-Noticia-Digital-6

De terres anglosaxones, l'Eduard ha importat idees sobre gintònic i còctels i, en aquest cas, la creativitat del seu equip ha arribat a experiències insospitades. En aquest àmbit, la combinació de sabors i sensacions no es pot expressar literàriament, sinó que s'ha de gaudir de manera personal; la tònica i la ginebra queden en un segon pla per incorporar quasi el que es podria dir gastronomia dels combinats.  Eduard Carulla-Foto-Noticia-Digital-7

L'Eduard impulsa el projecte de la mà de la seva parella Priscil·la Muñoz, provinent del sector de l'administració però apassionada de la gestió de sales i dels vins. Amb un equip de cinc joves professionals, pretenen aportar al Pla d'Urgell i a la demarcació de Lleida noves experiències cada cop que es comparteixi taula a  L'Atrevit, situat l'antiga N-II al terme de Fondarella, a l'entrada de Mollerussa. Més informació i reserves: 973 30 03 49

Comentaris