Els restaurants Saroa, L'Atrevit i Sheyton tanquen la mostra 'Sopars de Xef'
21 de de desembre de 2020 (15:10 h.)
Hi ha ganes de gaudir de la gastronomia, una activitat segura i compatible amb la prevenció de la COVID-19, sempre que es prenguin les mesures necessàries, amb aquesta afirmació com a màxima es clausurava aquest cap de setmana la mostra Sopars de Xef
Hi ha ganes de gaudir de la gastronomia, una activitat segura i compatible amb la prevenció de la COVID-19, sempre que es prenguin les mesures necessàries, amb aquesta afirmació com a màxima es clausurava aquest cap de setmana la mostra Sopars de Xef. Una iniciativa que va impulsar la consultoria Como Pomona, amb la voluntat de donar un cop de mà a l'hostaleria lleidatana, i alguns grans productors locals.
La mostra ha comptat amb el suport de la línia gastronòmica de Turisme de Lleida, promotor de la campanya Lleida, tot el que estimes, i la col·laboració del celler de Raimat i les pomes Livinda (Grup Nufri).
Gonzalo Ferreruela de Ferreruela; Joël Castanya de la Boscana de Bellvís i Resquitx de Golmés; Jordi Vidal de l'Espurna; Jordi Pallàs de l'Aimia; i Irina Penella de L'Atípic d'Agramunt; han estat els altres cuiners participants dels menús de Xef 'early bird dinners' - Sopar d'hora -. Tots els menús han estat maridats amb els vins de Raimat: Chardonay Xarel·lo (DO Cava), el monovarietal de chardonnay Castell (DO Costers del Segre), el cupatge de cabernet sauvignon i ull de llebre Abadia (DO Costers del Segre), i Lo Fred de Ponent (DO Cava).