27.05.2022 |

Els restaurants Saroa, L'Atrevit i Sheyton tanquen la mostra 'Sopars de Xef'

Hi ha ganes de gaudir de la gastronomia, una activitat segura i compatible amb la prevenció de la COVID-19, sempre que es prenguin les mesures necessàries, amb aquesta afirmació com a màxima es clausurava aquest cap de setmana la mostra Sopars de Xef
Jesus Gimena del restaurant L'Atrevit de Fondarella.
JesusGimena del restaurant L'Atrevit de Fondarella
Els restaurants Saroa, L'Atrevit i Sheyton tanquen la mostra 'Sopars de Xef'

Hi ha ganes de gaudir de la gastronomia, una activitat segura i compatible amb la prevenció de la COVID-19, sempre que es prenguin les mesures necessàries, amb aquesta afirmació com a màxima es clausurava aquest cap de setmana la mostra Sopars de Xef. Una iniciativa que va impulsar la consultoria Como Pomona, amb la voluntat de donar un cop de mà a l'hostaleria lleidatana, i alguns grans productors locals.

Els cuiners que participen en la iniciativa Sopar d'hora @ComoPomonaEls restaurants Saroa, L'Atrevit i Sheyton, amb Salvador Trabalón, Jesús Gimena i David Molina, als fogons respectivament, van presentar les seves propostes gastronòmiques, a una trentena de persones en cada establiment. Oliva i gelatina de vermut, Piruleta de parmesà, o canapè de caragol, en el restaurant Sheyton; aperitiu de Neules farcides de gelatina de mandarina i el seu 'mojito'. Caneló de pollastre amb beixamel de camagrocs, a l'Atrevit de Fondarella; o Terrina de pollastre a la catalana, amb brou d'escudella i escarola; Llom de corball a la brasa, al Saroa de Lleida, van completar els vuit Sopars de Xef.

La mostra ha comptat amb el suport de la línia gastronòmica de Turisme de Lleida, promotor de la campanya Lleida, tot el que estimes, i la col·laboració del celler de Raimat i les pomes Livinda (Grup Nufri).

Salvador Trabalón del restaurant Saroa de LleidaEl president de Turisme de Lleida, Paco Cerdà va destacar la qualitat dels menús oferts pels xefs lleidatans; així com va reiterar tot el suport de Turisme de Lleida al sector de la restauració fent una crida perquè els lleidatans avancin el seu dinar de Nadal adaptant-se als nous horaris; així com incrementin les seves comandes de cuina per portar, a l'hora de sopar en família.

Gonzalo Ferreruela de Ferreruela; Joël Castanya de la Boscana de Bellvís i Resquitx de Golmés; Jordi Vidal de l'Espurna; Jordi Pallàs de l'Aimia; i Irina Penella de L'Atípic d'Agramunt; han estat els altres cuiners participants dels menús de Xef 'early bird dinners' - Sopar d'hora -. Tots els menús han estat maridats amb els vins de Raimat: Chardonay Xarel·lo (DO Cava), el monovarietal de chardonnay Castell (DO Costers del Segre), el cupatge de cabernet sauvignon i ull de llebre Abadia (DO Costers del Segre), i Lo Fred de Ponent (DO Cava).

Els restaurants Saroa, L'Atrevit i Sheyton tanquen la mostra 'Sopars de Xef'
comentaris