Isabel Sitjes guanya el concurs Joves Cuiners Àngel Moncusí
La Llotja de Lleida va acollir aquest dilluns l'acte de lliurament dels premis del Concurs Joves Cuiners Àngel Moncusí, un certament organitzat per l'Escola d'Hoteleria i Turisme i el Gremi d'Hostaleria de Lleida, que commemorava tres dècades de trajectòria.
d'Hostaleria i Turisme de Girona. El certamen també va lliurar el guardó al millor treball de cuina que va recaure en el cuiner del restaurant Ferreruela de Lleida, Josep Salvador Miret.
El Concurs Joves Cuiners Àngel Moncusí, des del seu inici, a més de promoure la cuina entre els joves cuiners, potencia la cultura gastronòmica del territori lleidatà
L'acte de lliurament dels premis va cloure amb un sopar, en el que hi van participar al voltant de 200 persones, que van gaudir de les tapes elaborades per 4 societats gastronòmiques, acompanyades dels vins de diversos cellers de la DO Costers del Segre.
El certament Joves Cuiners Àngel Moncusí, descobreix nous talents des de l'any 1989, una convocatòria que s'ha consolidat com un dels esdeveniments amb més rellevància i prestigi del país.