Isabel Sitjes guanya el concurs Joves Cuiners Àngel Moncusí

Participants en la trentena edició del Concurs Joves Cuiners Àngel Moncusí
photo_camera Participants en la trentena edició del Concurs Joves Cuiners Àngel Moncusí

La Llotja de Lleida va acollir aquest dilluns l'acte de lliurament dels premis del Concurs Joves Cuiners Àngel Moncusí, un certament organitzat per l'Escola d'Hoteleria i Turisme i el Gremi d'Hostaleria de Lleida, que commemorava tres dècades de trajectòria.

Isabel Sitjes, del restaurant l'Antic Forn de CerveraLa guanyadora de la convocatòria d'enguany va ser la jove cuinera del restaurant l'Antic Forn de Cervera Isabel Sitjes, que va presentar els plats Seqüència de l'ànec i la poma del meu tros, de postres. La segarrenca va compartir fogons, en segon lloc amb Ezequiel Álvarez de l'Escola
d'Hostaleria i Turisme de Girona
. El certamen també va lliurar el guardó al millor treball de cuina que va recaure en el cuiner del restaurant Ferreruela de Lleida, Josep Salvador Miret.

El Concurs Joves Cuiners Àngel Moncusí, des del seu inici, a més de promoure la cuina entre els joves cuiners, potencia la cultura gastronòmica del territori lleidatà

Ezequiel ÁlvarezLa trentena convocatòria del concurs gastronòmic tenia com a ingredients preferents l'ànec, en el plat principal, i la pera i poma en les postres, elements que van haver d'utilitzar els catorze participants d'enguany.

L'acte de lliurament dels premis va cloure amb un sopar, en el que hi van participar al voltant de 200 persones, que van gaudir de les tapes elaborades per 4 societats gastronòmiques, acompanyades dels vins de diversos cellers de la DO Costers del Segre.

El certament Joves Cuiners Àngel Moncusí, descobreix nous talents des de l'any 1989, una convocatòria que s'ha consolidat com un dels esdeveniments amb més rellevància i prestigi del país.

Comentaris
Més a Societat