La Ruta de la Tapa San Miguel de Lleida redueix locals per incrementar qualitat
Un total de 39 establiments d'hostaleria lleidatans participaran del 12 al 22 mes de setembre a la cinquena edició de la Ruta de la Tapa San Miguel, organitzada per la Federació d'Hostaleria de Lleida, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Lleida, Turisme de Lleida, el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) i San Miguel.
La gran novetat d'enguany és la reducció del nombre de locals participants, en una clara aposta de l'organització per buscar l'excel·lència i oferir un producte de qualitat. Així ho va explicar aquet dimecres el secretari general de la Federació d'Hostaleria de Lleida, Ramon Solsona, que va valorar la Ruta de la Tapa com una oportunitat per posar en relleu l'hostaleria a Lleida i va destacar que gràcies a la ruta podem arribar a molta més gent.
Un jurat, format per representants de la Federació d'Hostaleria de Lleida i experts gastronòmics, puntuarà la presentació, la qualitat, l'elaboració i l'originalitat de la tapa, i seleccionarà d'entre totes les propostes la Millor Tapa 2019
En aquesta cinquena edició, es mantindrà la col·laboració amb la Fecoll que permetrà als finalistes comptar amb el seu propi estand a la fira Cervisia.