28.11.2022 |
Territoris.cat

LA CINQUENA EDICIÓ DE LA RUTA DE LA TAPA DESPERTA LA CREATIVITAT GASTRONÒMICA DE 39 ESTABLIMENTS

La Ruta de la Tapa San Miguel de Lleida redueix locals per incrementar qualitat

Els representants dels establiments participants en l'Espai San Miguel
Els representants dels establiments participants en l'Espai San Miguel
La Ruta de la Tapa San Miguel de Lleida redueix locals per incrementar qualitat

Un total de 39 establiments d'hostaleria lleidatans participaran del 12 al 22 mes de setembre a la cinquena edició de la Ruta de la Tapa San Miguel, organitzada per la Federació d'Hostaleria de Lleida, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Lleida, Turisme de Lleida, el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) i San Miguel.

La gran novetat d'enguany és la reducció del nombre de locals participants, en una clara aposta de l'organització per buscar l'excel·lència i oferir un producte de qualitat. Així ho va explicar aquet dimecres el secretari general de la Federació d'Hostaleria de Lleida, Ramon Solsona, que va valorar la Ruta de la Tapa com una oportunitat per posar en relleu l'hostaleria a Lleida i va destacar que gràcies a la ruta podem arribar a molta més gent.

Els representants dels establiments participants en l'Espai San MiguelEls establiments participants oferiran durant dos caps de setmana, de dijous a diumenge, una tapa dissenyada expressament per a l'ocasió, que se servirà, al preu de 2,75 euros, acompanyada amb les cerveses Magna, o San Miguel 0,0, aigua Solán de Cabras i Solán Aguas Plus.

Un jurat, format per representants de la Federació d'Hostaleria de Lleida i experts gastronòmics, puntuarà la presentació, la qualitat, l'elaboració i l'originalitat de la tapa, i seleccionarà d'entre totes les propostes la Millor Tapa 2019

Presentació de la cinquena edició de la Ruta de la Tapa San MiguelL'establiment que obtingui el reconeixement de Millor Tapa rebrà una placa commemorativa de la V Ruta de la Tapa San Miguel en representació de l'hostaleria de la zona i un premi de 1.000 euros. El segon classificat obtindrà un premi de 500 euros. El tercer classificat també rebrà 500 euros. El guanyador d'aquest premi es triarà a través de l'aplicació web per a mòbils www.estamosdetapas.com amb la participació de tots els consumidors majors de 18 anys, que podran valorar les tapes que es presentin al concurs.

​En aquesta cinquena edició, es mantindrà la col·laboració amb la Fecoll que permetrà als finalistes comptar amb el seu propi estand a la fira Cervisia.

La Ruta de la Tapa San Miguel de Lleida redueix locals per incrementar qualitat
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement