Amb trenta anys de Fira, Agramunt situa el torró i la xocolata a la pedra en el palmarès de la gastronomia de qualitat
Aquest divendres Agramunt obria portes de la trentena edició de la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra, una commemoració, que demostra la consolidació del que va començar com un projecte molt humil, i tres dècades després, gràcies a la feina dels torronaires, a la seva capacitat d'innovació i a la preservació de la fórmula des dels orígens, Agramunt és el referent del dolç agroalimentari del país, tal com ho ha explicat l'alcalde d'Agramunt Bernat Solé.
El reconeixement de professionals i públic, s'ha pogut veure els dos primers dies de festa, amb la gran quantitat de visitants que han recorregut els espais coberts i el recinte exterior que es troba als carrers d'Agramunt
La Fira, que es pot visitar fins aquest diumenge 14 d'octubre, compta amb 80 expositors, 125 parades multisectorials, i 11 food trucks, que ocuparan una superfície de 22.800 metres quadrats, en recintes coberts i carrers del municipi de l'Urgell.