Agramunt es projecta un cop més com a bressol del torró i la xocolata a la pedra
Un cop superat el parèntesi expositiu del passat any els productors d'Agramunt esperaven poder recuperar la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra de forma presencial, ja que el principal prescriptor dels productes que s'hi presenten són els visitants. El certamen agramuntí obrirà portes aquest dissabte amb les mesures necessàries per garantir la seguretat de treballadors i visitants, i amb un aforament limitat al 70%, segons ha explicat la directora del certamen, Tamara Lombardo.
Dins els pavellons serà obligatòria la mascareta, com també a la carpa de la Cuita del Torró d'Agramunt, que enguany amplia el seu espai per tal d'evitar les aglomeracions habituals i complir amb la normativa de seguretat sanitària vigent. Es faran dues sessions de Cuita al dia, sense poder tastar el torró al moment a causa de les circumstàncies.
En paral·lel a aquest escenari, a l'Aula del Tast es donaran a conèixer els productes de proximitat més destacats del Pavelló Agroalimentari; des d'olis a formatges, vins, licors, i caves; tots de la terra. El director del Culinary Institute of Barcelona (CIB), cuiner i divulgador gastronòmic, Pep Nogué, serà l'encarregat de guiar el conjunt de tastos, que aproparan els emprenedors i empresaris del sector al gran públic.