La Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra enfila la campanya de Nadal pel sector
Aquest cap de setmana Agramunt va poder constatar que el públic tenia ganes de tornar a recórrer els pavellons de la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra, i recuperar el contacte amb torronaires i elaboradors de dolços, una sensació que pels professionals del sector representa uns bons auguris per la pròxima campanya nadalenca. El certamen va clausurar aquest diumenge la trenta-dosena edició amb un balanç molt positiu, i destacant el comportament del públic en relació amb les normes sanitàries i preventives, segons va destacar la directora de la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra, Tamara Lombardo.
El certamen d'enguany va ser el comiat del mestre torronaire, Josep Maria Farré que durant el darrer quart de segle ha servit al moment el torró des de l'espai de La Cuita, un tast imprescindible per a milers de visitants de la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra d'Agramunt
No podien faltar les aportacions dels productors locals amb Zoe Valero de Torrons Fèlix que va impartir una sessió de cuina de les postres amb torró de praliné, també es van presentar els torrons elaborats amb vins escumosos que elabora Torrons Àngel & Lluch.
La Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra també va nomenar Menestral Torronaire, a Àngel Velasco en reconeixement de la seva àmplia trajectòria dins el món del torró i, en concret, a la seva inestimable contribució amb el torró d’Agramunt. Velasco, va fer extensiu aquest reconeixement a “el meu fill que tant ha fet per mi, a tot el poble d’Agramunt per la bona acollida que sempre ens ha tingut, i també a tots els treballadors”.